Pyragas su avokadais ir pistacijomis, kurį kepsime iš niekada nenuviliančių kvietinių „Self-raising“ miltų, puikiai tiks pavaišinti mielam artimųjų ir bičiulių būriui. Naudodami šiuos miltus galite kepti jau pamėgtus kepinius ar drąsiai eksperimentuoti bei tikėtis daug geresnio rezultato, nei kepant su įprastais miltais bei kepimo milteliais.
350 g kvietinių „Self-raising“ miltų
1-1.5 prinokusių avokadų
4 kiaušinių
220 g kambario temperatūros sviesto
200 g cukraus
50 ml pieno
50 g migdolų riešutų
1 a.š. žaliosios citrinos sulčių
1 a.š. vanilės ekstrakto
žiupsnelio druskos
125 g cukraus pudros
3 v.š. žaliosios citrinos sulčių
2 v.š. smulkintų pistacijų riešutų
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku