Paruošimo būdas
400 g miltinio mišinio, 600–700 ml vandens
- Pakelio turinį suberti į indą, maišant įpilti 600–700 ml šalto vandens. Maišyti, kol susidarys grietinėlės tirštumo masė.
- Kepti riebalais pateptoje ir įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus.
- Iškeptus blynus rekomenduojame patiekti pagardintus varškės, obuolių ar kitų vaisių įdaru.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku