Dalinamės „Madingų blynų dirbtuvių“ saldžiųjų blynų receptu pagal Liuciną Rimgailę ♥
Liucina siūlo išbandyti japoniškuosius suflė tipo blynelius, kuriuos dirbtuvių dalyvės šmaikščiai vadino „drebuliukais“.
Šviežių uogų, mėtų lapelių.
Kepimui reikės metalinių žiedų (maždaug aštuonių centimetrų skersmens).
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku