Dalinamės „Madingų blynų dirbtuvių“ sočiųjų blynų receptu pagal Renatą Ničajienę ♥
Blyneliai traukia akį savo išvaizda, o tobulą skonį jiems suteikia lašiša ir be lukšto virtas kiaušinis.
Papuošimui pasiruošiame daigintų žalumynų, šviežių kalendrų šakelių
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku