KARALIŠKŲ MANŲ IR VARŠKĖS APKEPAS | Malsena KARALIŠKŲ MANŲ IR VARŠKĖS APKEPAS | Malsena
LT
EN

Receptai

KARALIŠKŲ MANŲ IR VARŠKĖS APKEPAS
Sudėtis

150 g manų kruopų;

250 g varškės;

80–100 ml pieno;

2 kiaušinių;

3 v. š. cukraus;

2 a. š. vanilinio cukraus;

1 / 2 a. š. druskos;

150 g mėgstamų džiovintų vaisių.

Paruošimas

Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, suberti manų kruopas, supilti pieną ir palikti 10 minučių, kad išbrinktų.

Džiovintus vaisius nuplauti ir supjaustyti.

Išplakti kiaušinių baltymus iki standžių putų. Į manų kruopų masę sudėti varškę, supjaustytus vaisius ir gerai išmaišyti. Tuomet atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus.

Paruoštą masę sudėti į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

Rekomenduojama patiekti su uogiene, grietine ar kitais mėgstamais pagardais.

Susiję produktai:

Komentarai