Mielinių blynų vėrinukai – tai šventiškas ir nuotaikingas maisto tinklaraščio Cukrinis avinėlis autorės Bertos receptas.
„Užgavėnės, kaip vaikystėje – su skaniausiais mieliniais blynais, kuriuos vis dar kasmet kepa mano močiutė. Lengvai apskrudusiais išorėje ir nepaprastai puriais bei minkštais viduje. Ir nors močiutės blynai įprastai būna didesni ir būtinai su obuolių uogiene, bet norint jie akimirksniu gali tapti mažyčiais, puikiai tinkančiais nuotaikingiems blynų vėrinukams. Ypač gardūs pertepti su šokoladiniu kremu, riešutų sviestu ar mėgstama uogiene. Ir, žinoma, gardinti bananais bei uogomis!“
Skanios blynų šventės!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku