Ekologiški visų grūdo dalių avižiniai dribsniai puikiai tinka ne vien košėms, bet ir įvairiems sveikuolių saldėsiams.
250 g ekologiškų avižinių dribsnių;
2 v. š. rudojo cukraus;
1 v. š. vanilinio cukraus;
80 g kokosų aliejaus;
100 g medaus.
Riešutai, džiovinti vaisiai ir kt. mėgstami pagardai.
Į didelę stiklinę supilame aliejų, medų ir cukrų, viską išmaišome. Į dubenį suberiame avižinius dribsnius, riešutus ir džiovintus vaisius. Viską užpilame paruoštu užpilu ir maišome, kol skystis tolygiai pasiskirstys su sausais produktais.
Gautą masę suverčiame į skardą, išklotą kepimo popieriumi ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 170 C. Vis pamaišydami kepame apie 45 min. kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku