Nuo medžių nukritę obuoliai – pats tikriausias aplankiusio vėlyvojo rudens simbolis. Surinkę obuolius, jais gardiname rudeniu kvepiančius bei šilumą dovanojančius keksiukus.
225 g VISO GRŪDO kvietinių miltų;
2 a. š. kepimo miltelių;
2 a. š. malto cinamono;
0.5 a. š. kvapniųjų pipirų;
0.5 a. š. valgomosios druskos;
0.5 stiklinės (64 g) pekano riešutų;
3 dideli kiaušiniai;
2/3 stiklinės (160 ml) klevų sirupo;
1/3 stiklinės (80 ml) daržovių, rapsų arba ištirpinto kokosų aliejaus;
0.5 stiklinės obuolių tyrės;
1.5 a. š. vanilės ekstrakto;
2 stiklinių (240 g) pjaustytų ar tarkuotų obuolių.
Patarimas: laikydami keksiukus šaldytuve, geru skoniu galėsite mėgautis net 5 dienas!
Skanaus!
Sveiki. Labai skanūs leidiniai. Anūkė prašo ir prašo, kad kepciau. Labai ačiū.
Sveiki, Jolanta! Labai džiaugiamės, kad anūkei patiko receptas!