Mm… Tas jausmas, kai namus užpildo švelnus ir viliojantis gardžių kepinių kvapas.
400 g VISO GRŪDO kvietinių miltų;
250 g sviesto;
350 g cukraus;
3 v. š. kakavos miltelių.
500 g varškės;
100 g grietinės;
10 g vanilinio cukraus;
3 kiaušinių.
Orkaitę įkaitiamei iki 180 C. Kepimo formą (24 см) lengvai aptepame aliejumi ir pabarstome miltais.
Jei varškė biri, ją reikia pertrinti. Kiaušinius ištriname su cukrumi (200 g) ir vanile, sudedame grietinę ir miltus (2 v. š.), viską išmaišome iki vientisos masės.
Dubenėlyje ištriname rankomis miltus, cukrų (150g), kakavą ir sviestą (tarkuotą su burokine tarka).
Į kepimo formą išberiame daugiau nei pusę kiekio trupinių, po to varškės masę ir ant viršaus likusius trupinius. Išlyginame. Kepame 45–50 мin, kol sukietėja. Atvėsiname.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku