„Self-raising“ miltai – geriausias pagalbininkas tiems, kurie šeimą mėgsta džiuginti gardžiais, tobulai iškylančiais kepiniais.
175 g minkšto sviesto;
175 g cukraus;
175 g „Self-raising“ miltų;
2 a. š. prieskonių mišinio (cinamono, muskato, gvazdikėlių, imbiero);
2 kiaušinių;
1 apelsino tarkuotos žievelės;
1 v. š. apelsinų sulčių;
2 vidutinės tarkuotos morkos;
50 g smulkintų graikinių riešutų.
200 g kreminio sūrio (tokio kaip Philadelphia);
2 v. š. cukraus pudros;
1 v. š. apelsinų sulčių;
1 apelsino tarkuotos žievelės.
Jei norite, „Self-raising“ miltus galite pakeisti Aukščiausios rūšies kvietiniais miltais MALSENA. Tuomet įdėkite 1 1/2 šaukštelio kepimo miltelių.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku