Kalėdiniai avižinių dribsnių vainikai | Malsena Kalėdiniai avižinių dribsnių vainikai | Malsena
LT
EN

Receptai

Kalėdiniai avižinių dribsnių vainikai

Šie avižinių dribsnių vainikai taps tikra Jūsų kalėdinio stalo puošmena…

Jums reikės:

200 g avižinių dribsnių;

100 g sviesto;

180 g zefyriukų;

1 a.š. žalių maistinių dažų.

Papuošimui:

Cukatų ar kitų įvairių spalvų pagardukų.

Paruošimas

  1. Suberkite dribsnius į didesnį dubenį.
  2. Ištirpinkite sviestą, palengva kaitindami ant lėtos ugnies. Sviestui ištirpus, įmaišykite zefyriukus ir palengva maišykite, kol ištirps. Įlašinkite maistinių dažų, viską sumaišykite.
  3. Ištirpintą zefyrų ir maistinių dažų masę supilkite į dubenį su avižiniais dribsniais, išmaišykite.
  4. Išklokite stalviršį kepimo popieriumi. Kabinkite šaukštu dribsnių masę ir dėkite ant kepimo popieriaus. Lengvai patepkite rankas sviestu arba pamirkykite vandenyje, kad dribsnių ir zefyrų masė mažiau liptų prie rankų. Pirštais iš kiekvieno masės kaupo suformuokite vainiką. Uždėkite po kelis raudonos spalvos pagardukus.
  5. Palikite 10 min, kad sustingtų.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai