Šie avižinių dribsnių vainikai taps tikra Jūsų kalėdinio stalo puošmena…
Jums reikės:
200 g avižinių dribsnių;
100 g sviesto;
180 g zefyriukų;
1 a.š. žalių maistinių dažų.
Papuošimui:
Cukatų ar kitų įvairių spalvų pagardukų.
Paruošimas
Suberkite dribsnius į didesnį dubenį.
Ištirpinkite sviestą, palengva kaitindami ant lėtos ugnies. Sviestui ištirpus, įmaišykite zefyriukus ir palengva maišykite, kol ištirps. Įlašinkite maistinių dažų, viską sumaišykite.
Ištirpintą zefyrų ir maistinių dažų masę supilkite į dubenį su avižiniais dribsniais, išmaišykite.
Išklokite stalviršį kepimo popieriumi. Kabinkite šaukštu dribsnių masę ir dėkite ant kepimo popieriaus. Lengvai patepkite rankas sviestu arba pamirkykite vandenyje, kad dribsnių ir zefyrų masė mažiau liptų prie rankų. Pirštais iš kiekvieno masės kaupo suformuokite vainiką. Uždėkite po kelis raudonos spalvos pagardukus.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku