Malsena | ANNO 1841
Malsenos kepimo akademija Malsenos kepimo akademija
„Malsenos“ kepimo akademija – edukacinis projektas, kuris padės jums atrasti šiltų ir šviežių kepinių kvapą namuose – visa aktualiausia informacija, patarimai, receptai, išbandytos technikos ir slapčiausios kepimo paslaptys – visa tai jūsų laukia „Malsenos“ kepimo akademijoje.

Kepimo akademijos

Skonis slypi paprastume
Nori dažniau gaminti namuose, tačiau gąsdina ilgi ingredientų sąrašai ir neįkandami receptai? Maisto gaminimas neturi kelti streso, atvirkščiai – džiuginti ir raminti. Užsirišk prijuostę ir pasiruošk – Kepimo akademija sugrįžta ir šiemet visus patiekalus gaminsime vos iš penkių ingredientų.

Žūrėti
Itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptys
Šventiniam laikotarpiui oficialiai prasidėjus, ėmėme skaičiuoti taip ilgai lauktas dienas iki šilčiausių metų švenčių – Kalėdų! Ta proga kviečiame žiūrėti jau paskutinę šių metų „Malsenos“ Kepimo akademiją, kurioje nuostabioji konditerė Sonata Šalkauskaitė svečiuose priims turbūt garsiausią Lietuvos italą – Gian Luca Demarco.
Žūrėti
Išsikepk dovanas pats
Šioje akademijoje ne tik kartu kepsime gardžiausius sausainius, bet ir mokysimės, kaip juos supakuoti ir padovanoti savo artimiausiems – išsikepkime dovanas patys!
Žūrėti
Geriausių pyragų dvikova
Skelbiame geriausių pyragų dvikovą! Lapkričio 6-ąją jau ne vienerius metus Lietuvoje įprasta minėti pyragų dieną. Tačiau kaip išsikepti pyragą, kuris tikrai pavyktų iš pirmo karto? Raitokitės rankovės ir ruoškitės prijuostes, nes ši kepimo akademija padės visiems iškepti gardžiausią obuolių pyragą! Tik kuris iš jų gardesnis?

Žūrėti
Velykos virtualiai: kepinių hibridai
Kas nutinka, kai sumiksuoji sausainį ir braunį? O kruasaną ir keksiuką? Atskleisime paslaptį – išgaunami tokie skoniai, kurių dar nesate ragavę!
Žūrėti
Misija: Užgavėnės namuose
Kad blynai neprisviltų... paruošėme jums daugybę naudingų patarimų ir receptų – jau vasario 10 d.
Žūrėti
Natūralaus raugo duona
Kaip pasiruošti raugą ir kepti sourdough duoną? Susipažinkite su procesu nuo A iki Z.
Žūrėti
Pyragų kepimo klaidos
Išsamus pyragų kepimo vadovas – dažniausiai pasitaikančios klaidos ir kaip jų išvengti.
Žūrėti
Nostalgiški kepiniai
Skaniausi nostalgiškų kepinių receptai ir naudingi patarimai Kalėdų stalui.
Žūrėti

Mūsų ekspertai

Rima
„Malsenos“ kepinių technologė, miltų produktų žinovė ir naujų produktų kūrimo specialistė.
Sonata
„Malsenos“ kepimo ekspertė ir konditerė, tinklaraščio ir kepyklos „Sweetspotpastry“ įkūrėja.

Svečiai

Federico Meschino
Virtuvės šefas
Julija Steponavičiūtė
Maisto tinklaraštininkė, knygos „Kitchen Julie“ autorė