Skaičiuojant paskutines savaites iki Kalėdų, metas prisiminti laiko patikrintus šventinius kepinių receptus, miltuotas prijuostes ir oficialiai atidaryti kepinių sezoną. Trūksta įkvėpimo? Ne bėda! Trečioji kalėdinė „Malsenos“ kepimo akademija skuba į pagalbą! Šia proga kviečiame stebėti, kaip pasigaminti klasikinius kūčiukus ir susipažinti ir su itališkuoju kūčiuko pusbroliu – biskočiu! Todėl raitokitės rankoves ir kartu įminkime itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptis.
Šį kartą „Malsenos“ kepimo akademijos ekspertė Sonata Šalkauskaitė kartu su garsiuoju italų virtuvės šefu Gian Luca Demarco tarpusavyje dalinosi žiniomis, be kokių būtinų patiekalų tikras lietuvis ar italas net nesėstų prie kalėdinio stalo.
Tad kas tai per patiekalai, kokie jų receptai ir kokios už to slypi paslaptys?
Žiūrėkite kepimo akademijos vaizdo įrašą
Itališkų ir lietuviškų kalėdinių kepinių paslaptys
Šventiniam laikotarpiui oficialiai prasidėjus, ėmėme skaičiuoti taip ilgai lauktas dienas iki šilčiausių metų švenčių – Kalėdų! Ta proga kviečiame žiūrėti jau paskutinę šių metų „Malsenos“ Kepimo akademiją, kurioje nuostabioji konditerė Sonata Šalkauskaitė svečiuose priims turbūt garsiausią Lietuvos italą – Gian Luca Demarco. Šių abiejų virtuvės profesionalų tandemas atskleis, kokios tos lietuviškų bei itališkų šventinių kepinių paslaptys. O jeigu vis dar nesugalvojote, kokius kepinius ruošite per šias šventes, Kepimo akademijos herojai pasidalins dviem gardžiais receptais, kurie taps jūsų šventinio stalo pažiba. Tad stebėkite įrašą ir taip savo namams jau dabar padovanokite kalėdinę dvasią!
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai.
Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo
sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą
pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus
slapukus. Detalesnė informacija pateikiama
privatumo politikoje.