Malsenos Enciklopedija | Malsena Malsenos Enciklopedija | Malsena
LT
EN

Enciklopedija

Apie grūdus

Grūduose gausu žmogui itin naudingų medžiagų: sėlenų, mineralinių medžiagų, vitaminų.

Plačiau
Kviečių kilmė ir paplitimas

Informacija apie kviečių kilmę ir paplitimą.

Plačiau
Rugių kilmė ir paplitimas

Informacija apie rugių kilmę ir paplitimą.

Plačiau
Avižų kilmė ir paplitimas

Informacija apie avižų kilmę ir paplitimą.

Plačiau
Malsenos avižų auginimo programa

Aukščiausios kokybės avižos, užaugintos tausojant Lietuvos gamtą. Išgirskite jų istoriją.

Plačiau
Apie miltus

Norint išsikepti skanų pyragą, neužtenka vien tik gero recepto. Ne mažiau svarbu mokėti išsirinkti tinkamai sumaltus miltus.

Plačiau
Apie duoną

Kaip smagu būti pažadintam nuostabiu, namuose kepamos duonos, aromatu.

Plačiau
Apie raugą

Kurį duonos receptą bepasirinktumėte pradžiai, turite žinoti labai svarbų žodelį duonos kepimo procese, tai – fermentai.

Plačiau
Apie krosnis

Tik iš pirmo žvilgsnio krosnis atrodo paprastas statinys iš plytų ar akmenų ir molio…

Plačiau