Įvairių grūdų dribsniai su sėklomis
SKIRTINGŲ GRŪDŲ ĮVAIROVĖ. Avižų, miežių ir rugių dribsniai, praturtinti įvairiomis sėklomis ir kviečių sėlenomis.
PALANKŪS SVEIKATAI. Daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Užvirinti 500 ml pieno arba vandens. Įberti 100 g dribsnių, virti apie 5 minutes ant mažo kaitrumo ugnies. Išvirus apdengti ir palaikyti 2 minutes. Patiekti su mėgstamais pagardais.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku