IŠSKIRTINAI BIRŪS
Norintiems greitai ir lengvai iki vientisos masės, be gumulėlių išmaišyti tešlą bei padažus.
YPATINGAI MALTI
Dėl specialios malimo technologijos miltai pasižymi ypatinga kruopelių pavidalo struktūra.
MINKŠTUTĖLIAMS GAMINIAMS
Dėl ypatingos struktūros kepiniai iš šių miltų – nepaprastai purūs.
Ekstra kvietiniai miltai pasižymi išskirtine kruopelių pavidalo struktūra. Šiai struktūrai išgauti malūnininkai pasitelkia specialią malimo technologiją. Jos metu iš 100 KG malamų grūdų atrenkama vos 3 KG ekstra kvietinių miltų.
Dėl specialios malimo technologijos šie miltai pasižymi ypatinga kruopelių pavidalo struktūra ir dar vadinami kruopmilčiais (iš senų laikų prisimenami ir nūdienoj vadinami „krupčatka“). Malonūs maišyti, ruošiant tešlą miltai tolygiai pasiskirsto joje ir nesušoka į gumuliukus. Būtent dėl to, šie miltai nepakeičiami ruošiant itin purius kepinius, pavyzdžiui, biskvitus tortams, pyragus, bandeles, keksus, taip pat padažus – jie greitai ir lengvai išmaišomi iki vientisos masės.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku