Paruošimas
300 g miltinio mišinio + 300 ml pieno + 20 g aliejaus arba sviesto
- Supilkite pakelio turinį (300 g miltinio mišinio) į indą ir maišydami įpilkite 300 ml pieno bei 20 g (arba 2 valgomuosius šaukštus) aliejaus arba tirpinto sviesto.
- Išmaišykite iki vientisos masės.
- Įkaitinkite keptuvę iki vidutinio karštumo. Labai plonai patepkite riebalais. Riebalus naudokite ypač saikingai, tuomet blynelių paviršius tolygiai apskrus.
- Liedami blynelius palikite tarp jų didesnius tarpus, tuomet bus lengviau apversti.
- Apverskite blynelius, kai paviršiuje susiformuos burbuliukai, o apačia švelniai paruduos. Blyneliams apversti naudokite tik ploną mentelę.
- Kepkite, kol abi blynų pusės gražiai apskrus.
Laukiam, ar atsiras maximoje XX?
Šį produktą jau turėtumėte rasti Maxima XX parduotuvėse.
Kalorijos, nurodytos ant pakuotės, jau įskaičiavus pieną ir riebalus? Ar tik mišinio?
Maistinės vertės nurodytos sausai produkto masei (tik mišiniui).