„Purūs ir kvapūs, spalvoti ir minkšti – tokius keksiukus iškepsite su šiuo miltiniu mišiniu. Avižiniuose miltuose yra mažiau glitimo ir daugiau malonaus minkštumo bei saldumo. Šie keksiukai yra skaidulinių medžiagų šaltinis, galite patobulinti juos kokiais tik norite priedais. Man labai patinka juos kepti su obuoliais ir džiovintomis spanguolėmis.“ – Beata
Jums reikės: 400 g miltinio mišinio, 140 ml aliejaus arba 140 g išlydyto sviesto, 170 g šalto vandens
Jums reikės: 200 g kreminio sūrio, 150 g plakamosios grietinėlės (35 proc.), 50–80 g cukraus miltelių
Į dubenėlį sudėkite kreminį sūrį ir pusę kiekio cukraus miltelių ir viską gerai išplakite elektriniu plakikliu. Kitame dubenėlyje iki lengvų putų išplakite atšaldytą grietinėlę su likusiais cukraus milteliais – svarbu neperplakti. Į kreminį sūrį sudėkite grietinėlę ir šaukštu arba silikonine mentele išmaišykite. Jeigu kremas nelaiko formos, galima dar trumpai paplakti plakikliu.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku