NAUJAS AVIŽŲ PRODUKTAS. Kapotos avižos, pagamintos iš sveiko, supjaustyto į 3 dalis ir nesuplokštinto grūdo.
STEEL–CUT TEKSTŪRA. Kapotų avižų košė išsiskiria išraiškingu riešutų skoniu ir itin lengva kremine tekstūra.
Užvirinti 400 ml pieno arba vandens. Įberti 100 g avižų, virti apie 15 minučių ant mažo kaitrumo ugnies. Išvirus palaikyti 5 minutes. Patiekti su mėgstamais pagardais.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku