Arbūzinis glotnutis su avižų sėlenomis 🍉 – gaivioms vasaros rytų pradžioms. Glotnutis ne tik labai skanus, bet ir draugiškas dailioms kūno linijoms, kadangi jame gausu avižų sėlenose esančių maistinių skaidulų, kurios dar vadinamos „žarnyno šluotomis“.
Visus ingredientus (išskyrus sėlenas) sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite. Šaukšu įmaišykite sėlenas ir leiskite šiek tiek pabrinkti.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku