Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu | Malsena Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu | Malsena
LT
EN

Receptai

Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu

Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu – tai ne tik sotus desertas ber ir puiki dovana artimiausiems. Pasigaminkite šiuos avižinius keksiukus ir papildykite savo mitybą skaidulinėmis medžiagomis, kurių gausu viso grūdo avižiniuose miltuose. 🧁🍌🍫

Jums reikės
  • 240 g. Malsena avižinių miltų,;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • ½ a.š. sodos;
  • ½ a.š. druskos;
  • 3 prinokusių bananų;
  • 70 g. cukraus;
  • 1 kiaušinio,​
  • 60 g. tirpinto sviesto arba aliejaus,​
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto,​
  • 1 plytelės šokolado gabalėlių.​

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.​
  2. Sumaišykite avižų miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.​
  3. Atskirame inde sumaišykite sutrintus bananus, cukrų, kiaušinį, tirpintą sviestą arba aliejų ir vanilės ekstraktą. Tada sumaišykite su sausų ingredientų mišiniu.​
  4. Susmulkinkite šokolado plytelę. Švelniai įmaišykite šokolado gabalėlius į tešlą.​
  5. Supilkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 20-25 minutes arba kol įkištas dantų krapštukas išlįs švarus.​

Skanaus!

Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu Avižiniai keksiukai su bananais ir šokoladu

Susiję produktai:

Komentarai