Avižiniai keksiukai su šokolado gabaliukais ir bananais | Malsena Avižiniai keksiukai su šokolado gabaliukais ir bananais | Malsena
LT
EN

Receptai

Avižiniai keksiukai su šokolado gabaliukais ir bananais

Avižiniai keksiukai su šokolado gabaliukais ir bananais! Puikiai tinkantys į vaikų priešpiečių dėžutę, šeimos saldžiam užkandžiui ar pasistiprinimui po sporto 🤸.

Jums reikės:
  • 300 g mėgstamų avižinių dribsnių
  • 2 a. š. kepimo miltelių
  • 1 a. š. malto cinamono
  • žiupsnelis maltų muskato riešutų
  • 2-3 vnt. trintų bananų
  • 2 kiaušinių
  • 1.5 stiklinės pieno
  • 100 g smulkinto gabaliukais šokolado (geriausia šokolado granulių)

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Paruoškite keksiukų kepimo skardą su 12 formelių. Lengvai patepkite riebalais.
  3. Didesniame inde sumaišykite avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną, muskatą ir druską.
  4. Kitame inde išsukite bananus, kiaušinius ir pieną iki vientisos masės.
  5. Skystus ingredientus supilkite į birius ir gerai išmaišykite.
  6. Tolygiai padalykite masę į keksiukų formeles, ant kiekvieno keksiuko viršaus paberkite šokolado gabaliukų / granulių.
  7. Kepkite 20-25 minutes. Išėmus iš orkaitės leiskite atvėsti.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai