Virtuvės šefas Federico Meschino „Malsenos“ Kepimo akademijos mokiniams parodė kaip paruošti gardžias „grissini“ duonos lazdeles, kuriomis galės mėgautis tiek sūrių užkandžių mėgėjai, tiek smaližiai.
Skanaukite kartu su prosciutto kumpiu ar kreminiu šokoladu, skanaus!
Kietagrūdžių kvietinių miltų grissini lazdelių recepto video
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku