„…skonis? Jis toks pat nuostabus, kaip ir vaizdas. Košė yra smagesnė, kai kiekvienas kąsnis yra skirtingas. “ – sako Kristina.
Jums reikės:
1 stiklinės viso grūdo avižinių dribsnių
2 stiklinių migdolų pieno
1 v.š. klevų sirupo
1 v.š. linų sėmenų
v.š. kokoso drožlių
Papuošimui:
1 v.š. riešutų sviesto
1 banano
Saujos šilauogių
Migdolo drožlių
Chia sėklų
Paruošimas
Į puodą beriame avižas, pilame pieną, išverdame.
Į išvirtą košę pilame klevų sirupo, beriame kokoso drožles ir linų sėmenis, išmaišome, uždengiame puodą, patraukiame nuo ugnies ir palaikome dar keletą minučių.
Patiekiame su riešutų sviestu, bananais, šilauogėmis, migdolo drožlėmis ir chia sėklomis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku