Lietiniai su keptais smidrais, lašiša ir varškės kremu | Malsena Lietiniai su keptais smidrais, lašiša ir varškės kremu | Malsena
LT
EN

Receptai

Lietiniai su keptais smidrais, lašiša ir varškės kremu

Skanaukite vos paruoštus arba pasilikite greitiems pusryčiams ar pietums darbe.

Jums reikės:
  • miltinio mišinio pikantiškiems lietiniams
  • 180-200 g rūkytos lašišos
  • nedidelio ryšelio smidrų
  • šiek tiek sviesto, pipirų ir druskos (smidrams pakepinti(
  • salotų lapų
  • vyšninių arba saulėje džiovintų pomidorų
Varškės kremui:
  • 200 g liesos varškės
  • 1 v. š. grietinės
  • saujelė krapų
  • pipirų ir druskos pagal skonį

Paruošimas

  1. Vadovaujantis ant pakuotės esančiu paruošimo būdu iškepti lietinius.
  2. Maisto trintuvu sutrinti visus varškės kremui skirtus ingredientus.
  3. Nuplauti ir nusausinti salotų lapus bei smidrus, supjaustyti pomidorus. Juostelėmis supjaustyti lašišą.
  4. Nusausintus smidrus pakepinti keptuvėje ant aliejaus, pabarstyti druska ir pipirais pagal skonį.
  5. Lietinį patepti vaškės kremu, uždėti salotos lapą ir kitus igredientus, susukti į ritinį.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai