Kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos suplakite iki purios masės.
Atsargiai supilkite aliejų, suberkite morkas ir išmaišykite.
Suberkite iš pradžių įprastus kvietinius, o vėliau visų grūdo dalių miltus, išmaišykite. Tuomet įberkite krakmolą ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės. Maišykite atsargiai, kad tešla kuo mžiau susmegtų.
Supilkite tešlą į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą kepimo formą . Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 45 minutes. Ar kepinys iškepęs, tikrinkite su mediniu iešmeliu. Jei įsmeigus į kepinį ir ištraukus, iešmelis lieka sausas – kepinys yra iškepęs.
Prieš patiekdami leiskite atsvėsti ir pabarstykite cukraus pudra.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku