Virtuvės šefas Federico Meschino „Malsenos“ Kepimo akademijai paruošė ypatingą naminių Trofie makaronų su pesto padažu receptą. Bene viską, ko prireiks šio patiekalo gamybai, rasite savo šaldytuve! Nustebinkite savo šeimą ir draugus naminiasi spelta miltų makaronais su pesto padažu.
Italijos virtuvė – viena ryškiausių visame pasaulyje. Ne veltui čia gimė daugiau nei 400 skirtingų makaronų formų! Šiaurės Italijoje, Ligurijoje, sumanyti Trofie makaronai žavi ne tik savo forma, bet ir skoniu bei paruošimo būdu.
Visų pirma, „trofie“ kilo iš žodžio „strufuggia“, kas reiškia „trinti“, o tai – puikiai atspindi ir pats šių makaronų gamybos procesas.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku