Rekomenduojame blynelius gardinti klevų sirupu, milteliniu cukrumi ir vaniliniais ledais.
Kepimui
Prireiks ir specialios poffertje blyneliams kepti skirtos keptuvės.
Paruošimas
Miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską sumaišykite didesniame inde. Tuomet supilkite pieną ir vandenį. Maišymui naudokite elketrinį plakiklį. Galiausiai vieną po kito įmuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės.
Įkaitinkite lengvai riebalais pateptą poffertje keptuvę.
Tešla užpildykite formeles iki pat viršaus. Kepkite maždaug minutę, tuomet apverskite. Iškepę blyneliai turėtų būti purūs ir švelniai apskrudę.
Patiekite nespėjus atvėsti, pabarstę milteliniu cukrumi ir pagardine klevų sirupu ar ledais.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku