- 200 g „Malsenos“ „Ekstra“ miltų
- 50 g kakavos
- 3 šaukštų cukraus pudros
- Šaukštelio kepimo miltelių
- ½ šaukštelio druskos
- 262 ml pieno
- 4 šaukštų nesūdyto sviesto, ištirpinto ir atvėsinto
- ½ šaukštelio vanilės esencijos
- 1 kiaušinio trynio ir 3 kiaušinio baltymų
- ¼ šaukštelio citrinos sulčių
SVARBU: reikalingi papildomi kepimo reikmenys – apvalūs kepimo žiedai.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku