Šokoladinis torčiukas, kuris nepaliks abejingų!
Pažadame, ragautojai ne tik ganys akys, bet ir liks maloniai nustebinti jo skonio🍫🍓
Puikiai tinka šventiniam stalui papuošti.
⏲️ – 1 val.
1. 200 g cukraus, kakavą, aliejų ir vandenį supilkite į nedidelį puodą ir maišant kaitinkite iki virimo. Po to nuimkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.
2. Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi ir vanile, plakite 8 – 9 minutes. Plona srovele supilkite atvėsusį kakavos-aliejaus-cukraus mišinį į dubenį su plaktais kiaušiniais. Plakite, kol viską supilsite.
3. Miltus, druską ir kepimo miltelius sumaišykite, persijokite ir po truputį, atsargiai įmaišykite į tešlą. Tik jokiu būdu neplakite.
4. Kepimo formos dugną išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą, formą pasukite kelis kartus ratu ir dėkite į 170-180 C laipsnių orkaitę. Kepkite apie 45-50 minučių. Ar iškepė – patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei įkišus ir ištraukus jis bus švarus, vadinasi pyragas iškepęs.
5. Iškepus leiskite 5 minutes atvėsti formoje, tada išimkite iš formos, apverskite ant grotelių ir palikite visiškai atvėsti. Pjaustykite biskvitą ne anksčiau kaip po 7 – 8 valandų.
1. Į plakiklio dubenį sudėkite suminkštintą sviestą. Suplakite jį įjungę didelį greitį.
2. Nesustodami mušti sviesto pradėkite pilti į jį po šaukštą tirštinto pieno. Toliau plakite, kol gausite purų vienalytį kremą.
3. Su paruoštu kremu pertepkite biskvitą, užtepkite kremo ir ant torto viršaus.
Papuošimui išlydykite juodą šokoladą, jį pilkite ant torto viršaus ir šalia papuoškite uogomis.
Skanaus! 😉
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku