Nedideliame virimui skirtame inde įkaitinkite vandenį kiaušinio virimui.
Iš anksto pasiruoškite daržoves. Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite, pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su sviestu ir druska. Supjaustykite avokadą, nuplaukite špinatus.
Kitame virimo inde įkaitinkite mėgstamą sultinį. Jam užvirus suberkite avižinius dribsnius, košę virkite 5 minutes.
Kol verda košė, paruoškite be lukšto virtą kiaušinį. Kiaušinį įmuškite į nedidelį dubenį ar puodelį. Primažinkite puodą kaitinančią ugnį taip, kad vanduo beveik nebevirtų. Išsukite puode esantį vandenį šaukštu taip, kad susidarytų nedidelis sūkurys, o į jo vidurį „įleiskite“ kiaušinį. Virkite lygiai 3 minutes.
Kiaušiniui išvirus, jį atsargiai išimkite iš vandens ir padėkite ant popierinio ar medžiaginio rankšluosčio, kad apdžiūtų.
Serviruokite košę: į dubenėlį dėkite išvirtą košę, keptus pievagrybius, avokadą, špinatus, ant viršaus – be lukšto virtą kiaušinį ir daigus. Viską barstykite fetos sūriu ir sezamo sėklomis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku