Tortas „Medutis“ – tradicinis lietuviškas skanėstas, kurio pagrindą sudaro kvietiniai miltai, suteikiantys biskvitui tinkamą tekstūrą. Karamelizuotas medus suteikia ypatingą skonį, o grietinės ir kreminio sūrio kremas – gaivų lengvumą. Tai desertas, kurio receptas perduodamas iš kartos į kartą, o skonis primena namų jaukumą. Gardus, minkštas ir aromatingas – tikra lietuviškos konditerijos klasika!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku