Pagal išvaizdą tai užkepta košė, tačiau ingredientų visuma ir galutinis produktas labiausiai primena avižų-bananų duoną.
Ji pakankamai tvirta, kad galėtum raikyti, o riekeles gali apskrudinti orkaitėje ir valgyti apteptas riešutų kremais, su dosniu sluoksniu šviežio banano ar šviežiomis uogomis (arba namine uogiene) ant viršaus.
Išbandykite maisto tinklaraščio Kitchen Julie autorės avižinį receptą.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku