Džiaugiamės galėdami pasiūlyti ir tradicinio vaikystės patiekalo – manų košės – veganišką variantą! Taip pat idėjų kaip košė gali virsti įspūdingu desertu.
Pusės litro augalinio gėrimo (tinka sojos, avižų, migdolų ar kokosų)
60 g speltos manų
2 šaukštų agavės sirupo (tinka ir klevų, datulių ar kt.)
Šaukšto riešutų sviesto
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio vanilės
4-6 šaukštų aviečių uogienės (pagal skonį)
1-2 šaukštų kokoso drožlių (pagal skonį)
Saujos aviečių ir granatų sėklų (nebūtina)
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku