Vegetariškas čili troškinys su grikių dribsniais | Malsena Vegetariškas čili troškinys su grikių dribsniais | Malsena
LT
EN

Receptai

Vegetariškas čili troškinys su grikių dribsniais

Vegetariškas čili troškinys su grikių dribsniais – puikus pasirinkimas Aštraus maisto dienai.

Tai gardus būdas paįvairinti kasdienę mitybą. Grikių dribsniai čia atsiskleidžia netikėtuose, aštriuose skoniuose. Išbandykite šį receptą ir atraskite naują mėgstamą patiekalą!

Jums reikės
  • „Malsena“ grikių dribsnių,
  • 1-2 svogūnų,
  • 1 morkos,
  • 1 skardinės konc. kukurūzų,
  • 1 skardinės konc. pupelių,
  • 1 skardinės konc. smulkintų pomidorų,
  • aitriųjų pipirų čili – (pagal skonį),
  • saldžiosios paprikos prieskonių,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.
Gardinimui
  • Kalendros lapelių,
  • žaliosios citrinos,
  • tarkuoto sūrio.

Paruošimas

  1. Apkepinkite puode smulkintą svogūną, morką, aitriuosius pipirus.
  2. Įdėkite druskos, saldžiosios paprikos prieskonių, supilkite pomidorus, leiskite užvirti praskiesdami 0,5-1 stiklinės verdančiu vandeniu.
  3. Užvirus sudėkite pupeles, kukurūzus ir po 5 min grikių dribsnius, įdėkite druskos, pipirų pagal skonį.
  4. Pavirkite kelias minutes ir palikite kelias dar pastovėti.
  5. Gardinkite pasirinktais priedais ir skanaus!
Malsena_Grikių košė_01_feed_2160x2700_12.19_v2 Vegetariškas čili troškinys su grikių dribsniais

Susiję produktai:

Komentarai