Viso grūdo avižiniai vafliai | Malsena Viso grūdo avižiniai vafliai | Malsena
LT
EN

Receptai

Viso grūdo avižiniai vafliai

Skanučiai, trapučiai viso grūdo avižiniai vafliai – puiki pusryčių idėja į mokyklą besiruošiantiems mažiesiems. 😊👍

  • 250 ml pieno (paprasto, migdolų, kokosų ar pan.)
  • 2 kiaušiniai
  • 1 šaukštas vanilės esencijos
  • 15 g klevų sirupo

Paruošimas

  1. Įkaitinkite vaflių keptuvę.
  2. Sumaišykite visus sausuosius ingredientus. Tuomet supilkite tirpintą kokosų aliejų, pieną, kiaušinius, vanilės esenciją ir klevų sirupą. Viską išmaišykite. Nepermaišykite, nes vafliai taip gerai neiškils.
  3. Leiskite tešlai pastovėti 7-8 min.
  4. Lengvai patepkite vaflių keptuvės vidų aliejumi. Į keptuvę dėkite nedidelį samtelį tešlos, kad ši gražiai pasklistų per visą keptuvės plotį, tačiau neliptų per kraštus. Kepkite iki vaflis gražiai apskrus.
  5. Patiekite dar šiltus.

Patariame vaflius dėti į atskiras lėkštes, o ne krauti į vieną krūvą – taip jie išliks trapesni.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai