Sumaišykite visus sausuosius ingredientus. Tuomet supilkite tirpintą kokosų aliejų, pieną, kiaušinius, vanilės esenciją ir klevų sirupą. Viską išmaišykite. Nepermaišykite, nes vafliai taip gerai neiškils.
Leiskite tešlai pastovėti 7-8 min.
Lengvai patepkite vaflių keptuvės vidų aliejumi. Į keptuvę dėkite nedidelį samtelį tešlos, kad ši gražiai pasklistų per visą keptuvės plotį, tačiau neliptų per kraštus. Kepkite iki vaflis gražiai apskrus.
Patiekite dar šiltus.
Patariame vaflius dėti į atskiras lėkštes, o ne krauti į vieną krūvą – taip jie išliks trapesni.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku