Netinkamai parinkus padažą makaronų formai patiekalas gali „išsisluoksniuoti“: padažas nubėgs į apačia, o jūs valgysite makaronus be skonio. Kaip išvengti šios klaidos?
Duonos kepimas namuose – patarimais ir receptais dalinasi tinklaraščio „Kasdienės mūsų duonos“ autorė Viktorija.
Tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina kviečia į avižinę košę pažiūrėti kitaip.
Kaip iškepti skanius ir sveikatai palankesniu keksiukus? Naudingais patarimais ir skaniais receptais dalinasi Beata Nicholson.
Receptais iš avižinių dribsnių dalinasi tinklaraščio „Pusryčiams“ autorė Gabrielė.
Maisto tinklaraštininkė R. Ničajienė dalinasi patarimais, kaip sukurti restorano vertą vėlyvųjų pusryčių nuotaiką ir skonius namuose!
Susmegę, sutežę ir beformiai – tokie tie geri norai iškepti skanų vaisių ar uogų pyragą??? Šie patarimai kaip tik Jums.
Trumpas duonos kepimo pradžiamokslis – pirmiesiems jūsų pačių keptiems naminės duonos kepaliukams.
Sluoksniuota tešla – tešla, gimusi iš meilės tėvui ♥
Dalinamės receptu ir patarimais.
Dalinamės patarimais kaip iškepti tobulus lietinius, miltinius, mielinius ir širdinius blynus bei belgiškus vaflius