Select Page

Pirmieji lietuviški kietagrūdžiai
Durum makaronai

BRONZINĖS FORMOS – TOBULAI MAKARONŲ IR PADAŽO DRAUGYSTEI

Tradicinė, išskirtinės kokybės makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.

FUSILLI

PENNE RIGATE

FARFALLE

CORNETTI RIGATI

Caserecce

Linguine

SPaghetti

FUSILLI

PENNE
RIGATE

FARFALLE

CORNETTI RIGATI

Caserecce

SPaghetti

Linguine

VISŲ GRŪDO DALIŲ kietagrūdžiai makaronai

FUSILLI

PENNE RIGATE

PENNE
RIGATE

Viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai

Fusilli

Viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai

Kietagrūdžių kviečių miltai – makaronų miltai

 Būtent iš jų gaminami makaronai yra tikras baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe.

* laikantis paruošimo instrukcijų

SPELTŲ MAKARONAI

Vienos seniausių pasaulyje kviečių veislių ir bronzinių formų duetas – dar tobulesniam spelta makaronų skoniui

SPaghetti

Speltų kviečių makaronai

FUSILLI

Speltų kviečių makaronai

FUSILLI

Visų grūdo dalių speltų makaronai

SPAGHETTI

Speltų kviečių makaronai

FUSILLI

Speltų kviečių makaronai

fusilli

Visų grūdo dalių speltų makaronai