Pirmieji lietuviški kietagrūdžiai
Durum makaronai
BRONZINĖS FORMOS – TOBULAI MAKARONŲ IR PADAŽO DRAUGYSTEI
Tradicinė, išskirtinės kokybės makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.
CORNETTI RIGATI
VISŲ GRŪDO DALIŲ kietagrūdžiai makaronai
Kietagrūdžių kviečių miltai – makaronų miltai
Būtent iš jų gaminami makaronai yra tikras baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe.
* laikantis paruošimo instrukcijų
SPELTŲ MAKARONAI
Vienos seniausių pasaulyje kviečių veislių ir bronzinių formų duetas – dar tobulesniam spelta makaronų skoniui