Kietagrūdžių kviečių makaronai CASERECCE, 400 g
Trumpi makaronai užlenktais krašteliais ir grioveliu viduryje. Ypatinga „suktinukų“ forma ir porėtumas idealiai išlaiko padažą.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
Pagaminta Lietuvoje
* laikantis paruošimo instrukcijų
Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.
CASERECCE
su pesto padažu
400 g
2 puodeliai
Sauja
Skiltelė
50 ml
0,5 stiklinės
Makaronų CASERECCE
Šviežių bazilikų
Graikinių riešutų
Česnako
Alyvuogių aliejaus
Parmezano
400 g
2 puodeliai
Sauja
Skiltelė
50 ml
0,5 stiklinės
CASERECCE
Šviežių bazilikų
Graikinių riešutų
Česnako
Alyvuogių aliejaus
Parmezano
- Baziliką, graikinius riešutus, česnaką, alyvuogių aliejų ir parmezaną sutriname trintuvu iki vientisos masės. sutriname trintuvu iki vientisos masės.
- Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Makaronus sumaišome su padažu ir patiekiame.