Viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai
FUSILLI, 400 g
Trumpi, suspaustas spirales primenantys makaronai. Dėl tokios formos padažas puikiai įsigeria į makaronus, o sraigtų vijose įsitaiso tobulas kiekis padažo ingredientų.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
Pagaminta Lietuvoje
* laikantis paruošimo instrukcijų
Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.