Kietagrūdžių kviečių makaronai FUSILLI, 400 g
Trumpi, suspaustas spirales primenantys makaronai. Dėl tokios formos padažas puikiai įsigeria į makaronus, o sraigtų vijose įsitaiso tobulas kiekis padažo ingredientų.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
Pagaminta Lietuvoje
* laikantis paruošimo instrukcijų
Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.
Fusilli makaronai
su veganišku kreminiu padažu
400 g
1 vnt.
1 vnt.
Pusė
Dvi saujos
3 vnt.
1 a. š.
30 g
1 v. š.
Makaronų FUSILLI
Didelė bulvė
Vidutinė morka
Baltojo svogūno
Anakardžių riešutų
Česnako skiltelės
Druskos
Maistinių mielių dribsnių
Obuolių acto
400 g
1 vnt.
1 vnt.
Pusė
Dvi saujos
3 vnt.
1 a. š.
1 v. š.
30 g
FUSILLI
Didelė bulvė
Vidutinė morka
Baltojo svogūno
Anakardžių riešutų
Česnako skiltelės
Druskos
Obuolių acto
Maistinių mielių dribsnių
- Į puodą beriame kubeliais supjaustytą bulvę, morką ir svogūną, anakardžių riešutus, česnako skilteles, ciberžolę ir druską.
- Užpilame 2 stiklinėmis vandens ir verdame apie 10 minučių, iki išvirs.
- Išvirusias daržoves su visu skysčiu dedame į trintuvą kartu su maistinėmis mielėmis ir obuolių actu.
- Sutriname iki vientisos kreminės masės. Jei reikia, pagardiname druska.
- Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Patiekiame su padažu.