Select Page

Kietagrūdžių kviečių makaronai FUSILLI, 400 g

Trumpi, suspaustas spirales primenantys makaronai. Dėl tokios formos padažas puikiai įsigeria į makaronus, o sraigtų vijose įsitaiso tobulas kiekis padažo ingredientų.

Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:

malunas Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis

malunas Nesuverda, nesulimpa*

malunas Pagaminta Lietuvoje

* laikantis paruošimo instrukcijų

Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.

Fusilli makaronai
su veganišku kreminiu padažu

400 g

1 vnt.

1 vnt.

Pusė

Dvi saujos

3 vnt.

1 a. š.

30 g

1 v. š.

Makaronų FUSILLI

Didelė bulvė

Vidutinė morka

Baltojo svogūno

Anakardžių riešutų

Česnako skiltelės

Druskos

Maistinių mielių dribsnių

Obuolių acto

400 g

1 vnt.

1 vnt.

Pusė

Dvi saujos

3 vnt.

1 a. š.

1 v. š.

30 g

FUSILLI

Didelė bulvė

Vidutinė morka

Baltojo svogūno

Anakardžių riešutų

Česnako skiltelės

Druskos

Obuolių acto

Maistinių mielių dribsnių

  1. Į puodą beriame kubeliais supjaustytą bulvę, morką ir svogūną, anakardžių riešutus, česnako skilteles, ciberžolę ir druską.
  2. Užpilame 2 stiklinėmis vandens ir verdame apie 10 minučių, iki išvirs.
  3. Išvirusias daržoves su visu skysčiu dedame į trintuvą kartu su maistinėmis mielėmis ir obuolių actu.
  4. Sutriname iki vientisos kreminės masės. Jei reikia, pagardiname druska.
  5. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Patiekiame su padažu.