Select Page

Kietagrūdžių kviečių makaronai
PENNE RIGATE, 400 g

Trumpi, vamzdelių formos, įstrižai nupjauti makaronai rantytu paviršiumi, kuris puikiai išlaiko padažą.

Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:

malunas Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis

malunas Nesuverda, nesulimpa*

malunas Pagaminta Lietuvoje

* laikantis paruošimo instrukcijų

Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.

PENNE RIGATE
kreminiai makaronai su lašiša

400 g

400 g

300 g

5 vnt.

Makaronų PENNE RIGATE

Lašišos

Kreminės fetos

Brokolis

Citrina

Krapai

Saulėje džiovinti pomidorai su aliejumi

400 g

400 g

300 g

5 vnt.

PENNE RIGATE

Lašišos

Kreminės fetos

Brokolis

Citrina

Krapai

Saulėje džiovinti pomidorai su aliejumi

  1. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Likus 5 minutėms iki makaronų išvirimo, į tą patį puodą sudedame supjaustytus brokolius.
  3. Lašišą pabarstome juodaisiais pipirais ir šiek tiek pasūdome.
  4. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus. Kepame lašišą iš abiejų pusių, kol apskrus. Supjaustome gabaliukais.
  5. Nukošiame makaronus ir brokolius. Įmaišome susmulkintą fetą ir lašišą. Įberiame smulkintų saulėje džiovintų pomidorų, įpilame šaukštą saulėje džiovintų pomidorų aliejaus. Viską gerai išmaišome.
  6. Apibarstome krapais. Patiekiame su citrinos skiltele.