Kietagrūdžių kviečių makaronai FARFALLE, 400 g
Kaspinėlių formos makaronai itin mėgstami italų virtuvėje. Tobulai išlaiko elegantišką formą įvairiausiuose patiekaluose.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
* laikantis paruošimo instrukcijų
FARFALLE
salotos
400 g
2 vnt.
Puodelis
Skardinė
100 g
250 g
Pusė
0,5 puodelio
0,5 puodelio
1 v. š.
1 v. š.
Skiltelė
1 a. š.
1 a. š.
1 a. š.
–
Makaronų FARFALLE
Vištienos krūtinėlės
Mažųjų pomidorų
Juodųjų alyvuogių
Mažųjų špinatų
Mini mocarelos rutuliukų
Raudonojo svogūno
Tyro alyvuogių aliejaus
Raudonojo vyno acto
Medaus
Citrinos sulčių
Smulkinto česnako
Džiovintų raudonėlių
Džiovintų mairūnų
Druskos
Pipirai
400 g
2 vnt.
Puodelis
Skardinė
100 g
250 g
Pusė
0,5 puodelio
0,5 puodelio
1 v. š.
1 v. š.
Skiltelė
1 a. š.
1 a. š.
1 a. š.
–
FARFALLE
Vištienos krūtinėlės
Mažųjų pomidorų
Juodųjų alyvuogių
Mažųjų špinatų
Mini mocarelos rutuliukų
Raudonojo svogūno
Alyvuogių aliejaus
Raudonojo vyno acto
Medaus
Citrinos sulčių
Smulkinto česnako
Džiovintų raudonėlių
Džiovintų mairūnų
Druskos
Pipirai
- Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Kol verda makaronai, keptuvėje iškepame vištieną, apibarstę druska ir pipirais.
- Paruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus, įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.Susmulkiname svogūną, perpjauname perpus pomidoriukus, supjaustome alyvuoges ir iškepusią vištieną.
- Į makaronus sudedame visus priedus ir užpilame padažu.