Select Page

Kietagrūdžių kviečių makaronai FARFALLE, 400 g

Kaspinėlių formos makaronai itin mėgstami italų virtuvėje. Tobulai išlaiko elegantišką formą įvairiausiuose patiekaluose.

Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:

malunas Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis

malunas Nesuverda, nesulimpa*

* laikantis paruošimo instrukcijų

FARFALLE
salotos

400 g

2 vnt.

Puodelis

Skardinė

100 g

250 g

Pusė

0,5 puodelio

0,5 puodelio

1 v. š.

1 v. š.

Skiltelė

1 a. š.

1 a. š.

1 a. š.

Makaronų FARFALLE

Vištienos krūtinėlės

Mažųjų pomidorų

Juodųjų alyvuogių

Mažųjų špinatų

Mini mocarelos rutuliukų

Raudonojo svogūno

Tyro alyvuogių aliejaus

Raudonojo vyno acto

Medaus

Citrinos sulčių

Smulkinto česnako

Džiovintų raudonėlių

Džiovintų mairūnų

Druskos

Pipirai

400 g

2 vnt.

Puodelis

Skardinė

100 g

250 g

Pusė

0,5 puodelio

0,5 puodelio

1 v. š.

1 v. š.

Skiltelė

1 a. š.

1 a. š.

1 a. š.

FARFALLE

Vištienos krūtinėlės

Mažųjų pomidorų

Juodųjų alyvuogių

Mažųjų špinatų

Mini mocarelos rutuliukų

Raudonojo svogūno

Alyvuogių aliejaus

Raudonojo vyno acto

Medaus

Citrinos sulčių

Smulkinto česnako

Džiovintų raudonėlių

Džiovintų mairūnų

Druskos

Pipirai

  1. Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
  2. Kol verda makaronai, keptuvėje iškepame vištieną, apibarstę druska ir pipirais.
  3. Paruošiame padažą: sumaišome visus ingredientus, įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.Susmulkiname svogūną, perpjauname perpus pomidoriukus, supjaustome alyvuoges ir iškepusią vištieną.
  4. Į makaronus sudedame visus priedus ir užpilame padažu.