Kietagrūdžių kviečių makaronai LINGUINE, 400 g
Ilgi, plokšti, platesni už spagečius makaronai. Ypač tinka su skystesniais aliejaus, pomidorų ar grietinėlės pagrindo padažais.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
Pagaminta Lietuvoje
* laikantis paruošimo instrukcijų
Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.