Kietagrūdžių kviečių makaronai SPAGHETTI, 400 g
Ilgi, ploni, cilindro formos makaronai. Tai – viena populiariausių makaronų rūšių, itin deranti su grietinėlės ir pomidorų padažais.
Kietagrūdžių kviečių miltai ne veltui vadinami makaronų miltais. Būtent iš jų gaminami makaronai yra baltymų šaltinis, jie išsiskiria puikiomis skoninėmis savybėmis ir aukščiausia kokybe:
Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis
Nesuverda, nesulimpa*
Pagaminta Lietuvoje
* laikantis paruošimo instrukcijų
Tradicinė makaronų gamyba neįsivaizduojama be bronzinių formų. Būtent joms turėtų būti skirti visi komplimentai. Šios formos pašiaušia makaronų paviršių ir suteikia jam šiurkštumo, todėl makaronai tobulai sugeria padažą.
SPAGHETTI
su mėsos kukuliais
400 g
250 g
250 g
1 a. š.
1 a. š.
1 v. š.
1 v. š.
1 a. š.
–
3 a. š.
900 ml
–
–
–
4 skiltelės
2
1 a. š.
Makaronų SPAGHETTI
Jautienos faršo
Kiaulienos faršo
Džiovintų raudonėlių
Džiovintų česnakų
Švž. susmulkintų bazilikų
Švž. susmulkintų petražolių
Druskos
Kiaušinis
Džiūvėsėlių
Trintų pomidorų
Svogūnas
Maža morka
Saliero stiebas
Česnako
Laurų lapai
Druskos
400 g
250 g
250 g
1 a. š.
1 a. š.
1 v. š.
1 v. š.
1 a. š.
–
3 a. š.
900 ml
–
–
–
4 skiltelės
2
1 a. š.
SPAGHETTI
Jautienos faršo
Kiaulienos faršo
Džiovintų raudonėlių
Džiovintų česnakų
Švž. susmulkintų bazilikų
Švž. susmulkintų petražolių
Druskos
Kiaušinis
Džiūvėsėlių
Trintų pomidorų
Svogūnas
Maža morka
Saliero stiebas
Česnako
Laurų lapai
Druskos
- Įkaitiname orkaitę iki 200 °C. Sumaišome visus mėsos kukulių ingredientus.
- Suformuojame rutuliukus ir kepame orkaitėje apie 10 minučių, kol gražiai apskrus.
- Susmulkiname svogūną, morką, saliero stiebą, česnaką ir pakepame keptuvėje.
- Supilame trintus pomidorus, įdedame laurų lapus, įberiame druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
- Išverdame makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Iškeptus mėsos kukulius dedame į pomidorų padažą, užverdame.
- Makaronus sumaišome su padažu ir patiekiame.