GELSVA SPALVA IR UNIKALUS AROMATAS
Kietagrūdžių kviečių miltai pasižymi šviesiai geltona spalva, turi unikalų aromatą bei rupesnę tekstūrą.
DAUG BALTYMŲ
Dėl didelio baltymų kiekio ir glitimo stiprumo kietųjų kviečių miltai yra tinkamiausias pasirinkimas, gaminant aukščiausios kokybės makaronus.
SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ ŠALTINIS
Kietųjų kviečių miltai gausūs žmogui vertingų skaidulinių medžiagų.
Norite pasigaminti tikrus itališkus al-dente naminius makaronus? Tuomet tik kietagrūdžių kviečių miltai Durum!
Dievinate tikrą itališką picą? Atraskite Durum!
Išsiilgote itališkos duonos traškia plutele? Išbandykite Durum!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku