Paruošimo būdas
400 g miltinio mišinio, 400 ml šalto vandens
- Pakelio turinį supilti į indą, maišant įpilti 400–450 ml šalto vandens ir gerai išmaišyti, kol nebeliks gumuliukų.
- Tešlą palaikyti 10–15 min.
- Kepti riebalais pateptoje ir įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus iš abiejų pusių.
- Patiekti su grietine, uogiene, plakta grietinėle, ledais ar kitu mėgstamu padažu.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku