YPAČ PAPRASTA PARUOŠTI
Tešlai užmaišyti prireiks tik trupučio aliejaus ir vandens.
DAUGYBĖ BŪDŲ EKSPERIMENTUOTI
Susikurkite savo mėgstamą picos skonį!
3 picų padams
400 g miltinio mišinio + 240 ml vandens + 5 v/š aliejaus
1 picos padui
130 g miltinio mišinio + 80 ml vandens + 2 v/š aliejaus
Pagardinę prieskoniais ir kitais ingredientais iš šio mišinio taip pat galite formuoti lazdeles, pyragėlius, suktinukus ir focaccia tipo duoneles.
80 g dešros, 2 šaukštai pomidorų padažo, 80 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai juodųjų alyvuogių, 0,5 raudonos saldžiosios paprikos, 0,5 žalios saldžiosios paprikos, 3 šaukštai aliejaus, valgomosios druskos, prieskonių picai.
1 stiklinės tarkuoto „Mozarelos“ sūrio, 100 g mažų kukurūzo burbuolių, 50 g mažų pjaustytų pievagrybių, 50 g smulkiai suplėšytų špinatų lapų, 2 šaukštų kedro riešutų, saldžiosios paprikos.
Picos tešlą sumaišyti kaip nurodyta pakuotėje. Tešlą iškočioti stačiakampio formos. Tešlos paviršių patepti pomidorų padažu. Ant viršaus sudėti smulkiai supjaustytus rūkytos šoninės, svogūno ir pomidoro gabalėlius. Pabarstyti tarkuotu sūriu bei smulkintom petražolėm. Orkaitę įkaitinti iki 210ºC. Tešlą su įdaru reikia suvynioti kaip vyniotinį, pradedant vynioti nuo ilgosios kraštinės. Vyniotinį supjaustyti 1,0-1,5 cm storio gabalėliais ir pavertus sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aptepti paviršių kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje apie 15 min, kol gražiai pagels.
Picos tešlą sumaišyti kaip nurodyta pakuotėje. Tešlą iškočioti iki 0,3-0,5 cm storio. Stikline išspausti apskritus paplotėlius ir iškloti jais keksiukų formeles. Paplotėlio paviršių patepti pomidorų padažu. Sudėti smulkiai supjaustytus rūkytos šoninės, svogūno, pomidoro, pievagrybių gabalėlius. Pabarstyti tarkuotu sūriu. Orkaitę įkaitinti iki 210ºC ir kepti apie 15 min, kol gražiai pagels.
1 pakelio „Malsenos“ mišinio picai, 350-400 g Mozarelos, 4-5 pomidorų, džiovinto baziliko, picos prieskonių, aliejaus, žalumynų.
Tešlą paruošiame kaip nurodyta ant „Malsena“ mišinio picai pakuotės, padaliname į 6-8 gabaliukus, kiekvieną suvyniojame į kamuoliukus, po to iškočiojame apskritimus. Paruoštus picos paplotėlius aptepame aliejumi ir pabarstome picos prieskoniais, bazilikais. Ant viršaus sudedame supjaustytus pomidorus, mozarelą, paskaniname prieskoniais. Kepame orkaitėje 15-20 minučių.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku