Paruošimo būdas
Pyragui: pakelis (1), 200 ml šalto vandens, 50 ml aliejus (arba lydyto sviesto)
Kokoso glazūrai: pakelis (2), 25 ml šalto vandens, 50 g lydyto sviesto
- Pyrago mišinio (1) turinį supilti į dubenį ir nuolat maišant įpilti 200 ml šalto vandens bei 50 ml aliejaus (arba lydyto sviesto). Viską išmaišyti iki vientisos masės.
- Paruoštą masę supilti į riebalais išteptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (Ø 20 – 24 cm).
- Pyragą kepti iki 175 ˚C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
- Kokoso glazūros mišinio (2) turinį sumaišyti su 25 ml šalto vandens ir 50 g lydyto sviesto. Gautą masę tolygiai užtepti ant iš orkaitės ištraukto karšto pyrago paviršiaus.
- Toliau kepti pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200-210 ˚C, apie 10 minučių, kol pyrago paviršiuje pradės kilti burbuliukai.
PS: Rekomenduojame pjaustyti atvėsusį pyragą aštriu peiliu.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku