Paruošimo būdas
400 g miltinio mišinio, 300–350 ml šilto vandens, 8 g sausų mielių (rasite pakuotės viduje)
- Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į dubenį, maišant supilti apie 300-350 ml šilto vandens ir gerai išmaišyti iki vientisos masės.
- Leisti tešlai pastovėti šiltoje vietoje 15–25 minutes.
- Naudojantis šlapiu šaukštu dėti tešlą į aliejumi pateptą ir įkaitintą keptuvę. Kepti, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
- Rekomenduojame patiekti su grietine, uogiene arba mėgstamu padažu.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku